Lite om bokningar!

Ni kanske har undrat lite vad som händer i Elias liv och jag tänker därför berätta lite kort om läget. Bit för bit, dag för dag, kan jag tänka mig att upplägget blir.
 
Hur som helst så kanske alla vet att Elias just släppt en ny låt på Spotify, hans fjärde, som heter Reagera. Det är en houselåt i dansstil som handlar om att vi måste börja reagera mot hat och hot. En musikvideo är på gång. Allt material till videon är filmat, men så var det det här med redigering. Elias har en vision om hur videon ska se ut. Ingen i familjen är dock proffs på redigering så vi måste faktiskt ta och leta reda på en funktion i redigeringsprogrammet för att Elias ska få till det som han vill. Vegas Pro 15 heter i alla fall redigeringsprogrammet han använder. Under tiden redigerar Elias ett klipp från hans uppträdande i TV4:s program Postkodmiljonären som sändes i augusti. Elias bokades av Warner Bros som sköter en del av Postkodslotteriets alla inspelningar i landet och uppträdde när de i slutet av juli besökte Älmhult, vilket sedan sändes i TV4. Enligt uppgift var det andra gången någonsin i Poskodlotteriets historia de tog in en extern artist. De har i vanliga fall med sig egna trubadurer (Kicken från The Poodles bland annat) som de turnerar runt med. Trubadurerna körde endast publikuppvärmningen när Elias var med. Ni kan väl titta på klippet om den spelningen när det kommer ut på Elias Youtube-kanal. Kanske sker redan i morgon.

 
Elias får en hel del bokningsförfrågningar. Flera från Finland faktiskt. Men det han hunnit med mest (som fallit rätt i tid) är privata jippon. Förutom den under Storsjöyran då som var en ganska stor spelning. Han har en jätterolig bokningsförfrågan just nu som han hoppas få göra. Hänger på "musikstället" om den går att genomföra. Håll tummarna för det! 
 
Annat kul, med tanke på att Elias är estetkille och inte idrottskille, är att många idrottslag tankat ner hans låt "Jag satsar allt" som de kör som pepplåt innan matcher. Bland annat landslaget i Ultimate Frispee. Det är många idrottsaktiva som skriver till Elias att de önskar se honom köra den låten live, och eftersom Elias sedan länge försökt mäkla fred mellan estetkillar och idrottskillar vore väl någon idrottsspelning väldigt passande, tycker ni inte?! Vi får väl se om någon av dem kommer till skott (hehe, lite idrottshumor där), men oavsett spelning eller ej är det bra när idrott och kultur förenas i stället för, som ofta är fallet, ställs mot varandra. Kul att Elias och låten "Jag satsar allt" kan visa att idrott och kultur inte utgör några "parallellsamhällen" utan är två intresseområden som faktiskt fungerar väldigt bra ihop! 
 
Det får bli allt för idag. Ha det så fint allihopa!
 
Kram från Elias med familj
 
Så här ser vi ut i vår familj. Eller snarare, såg ut på julafton. På bilden ser ni förutom Elias hans systrar Lina och Emma (som bor på andra platser i landet) samt Elias mamma Lillemor och pappa Morgan.
 
Här en länkt till artikel i tidningen Östersunds-Posten som uppmärksammade Elias medverkan i TV4:s program Postkodmiljonären: https://www.op.se/artikel/elias-place-upptrader-i-postkodmiljonaren-det-roligaste-ar-att-fa-gora-sin-grej
Elias Place
1 kommentar
Anonym

Heja Elias!